onsdag 27. januar 2010

Tøffel(for)telling


Her er en oppsummering av min tøffelproduksjon. Det begynte med at 11-åringen ønsket seg tova tøfler. Det første paret ble for små og varmer  nå lillesøsters tottelotter. Så fikk jeg lyst på et par selv. De ble supergod, men  det syntes mamman min også, så hun fikk dem med seg nordover. Da måtte selvfølgelig pappan få et par han også..... Og nå har 11-åringen endelig fått sine blåe tova-tøfler.

Hadde egentlig tenkt å strikke et nytt par til meg selv, men akkurat nå frister det ikke å begynne på et nye tøfluser!  Gleder meg heller til å begynne på et Julegave-Along-prosjekt!!  Juhuu! Det er alltid morsomt å begynne på noe nytt!!  Så her slutter tøffelhistorien for denne gang.
Berit

3 kommentarer:

 1. Så flink du har vært :-) Mange fine tøfler ja ! Gleder meg til å få oppskrift av deg, har lyst til å strikke slike jeg også ! Vi treffes kanskje etter helga, for nok en trivelig brunch ??

  SvarSlett
 2. Anonym12:49

  Hei.Du er kjempe flink.Kjempe fine tøfler.Deilig å varme på.Strikket en del slike for noen år tilbake.Kjempe deilige.Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Er ikke det typisk, når man har laget til alle andre, er man så lei at man ikke orker å lage til seg selv. Min venninne og jeg har tatt konsekvensen av det, og syr ting til hverandre i bursdagspresanger. Ha en fin helg, og takk for at du tok et lodd i min første give-away.

  SvarSlett