søndag 17. januar 2010

Telysposer


Denne stoffposen er sydd av restene etter kjøkkengardinen. Egentlig var dette et førjulsprosjekt. Jeg hadde skjært opp stoffene, men rakk ikke å sy før julegjestene (foreldrene mine) flyttet inn på syrommet. Og jula varer helt til påske heter det visst....ihvertfall har jeg julegjester ennå......og et opptatt syrom. (Joda, det er hyggelig med besøk, men  det blir litt lite sying for tiden. Begynner å bli en smule frustrert av at hodet mitt er fullt av ideer og stoffene roper etter meg når syrommet ikke er tilgjengelig.) Igår fikk jeg skikkelig sykløe, så jeg hentet min lille Janome ned på kjøkkenet og sydde ferdig disse posene. Puh! Det gjorde godt, og lysten til å sy ble hvertfall ikke mindre!!
Ble veldig fornøyd med disse posene, de ble passe store til å ha telys i. Tok utgangspunkt i mønsteret til Bretteposer fra  boka Julegleder, men slingret litt på målene. De er lette å sy, så jeg sydde like gjerne to når jeg først var igang.

Kan godt tenkes det blir flere av disse etterhvert.

Berit

8 kommentarer:

 1. Anonym20:13

  Kjempefine poser, du har stadig nye prosjekt på gang, kanskje vi skal trefffes snart?
  Klem nabodama

  SvarSlett
 2. Lekre poser, Berit!
  Klem fra Kvænangen!

  SvarSlett
 3. Disse var kjempe søte :0)

  SvarSlett
 4. Hei du :-) Telysposene er kjempefine ! praktisk å ha lys i slike poser :-) Koselig med besøk ja, men sikkert deilig å få sydd mer også. Du får bare nyte besøket ennå, og strikke litt, det blir alltids tid til sying etter hvert :-) Ha ei fin uke, Berit :-)

  SvarSlett
 5. Anonym00:53

  Hei.Kjempe fine Te lysposer.Kiempe fint stoff og farger.Det har jeg ikke sydd meg ennu.Får se senere.Ønsker deg en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 6. Så fine poser! Og så hyggelig at du blir med på Julegave-Alongen! Det er en helt uhøytidelig along, og ment som en påminnelse til oss selv om at det blir jul i år også - fortere enn du aner. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Hei hei. Mye flott å se her, sånne poser får man aldri nok av. Kan liksom brukes til så mangt:) Alltid like spennende med tova ting, resultatet varierer jo så ofte:) Ha en fin kveld

  SvarSlett
 8. Så fine de ble, nydelig stoff! Man kan bruke slike til mye rart, ikke bare til telys.

  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett