søndag 31. januar 2010

JulegaveAlong-JanuarDa har jeg den store glede av å vise dere min første julegaveAlong.
Jeg valgte å strikke disse søte kaninvottene. Mønsteret fant/kjøpte jeg hos muffinsverden  for en stund siden. Anbefaler en titt innom henne, hun har laget mange fine mønster!
Vottene har stått på vil-strikke -lista mi lenge, så det var artig å få se dem ferdig. Og ikke minst føles det veldig godt å ha fått ferdig en av årets sjølstrikka julegaver allerede.
Jeg har brukt Daletta garn og pinne nr.2,5.  Garnet er tynt og meget godt å strikke av. Det tåler å bli rekket opp noen ganger også!!,vet jeg....surra nemlig veldig med kaninørene på vott nr.2. Men de ble da bra til slutt!

Søte, ikke sant??! Beklager at fargene ble litt blass på bildet, men den dårlige blitzen får ta skylda for det. Rette farger skal være ren hvit og ren pen rød.
Her ser dere for-og bak siden. Artig mønster.
Jeg jukset litt med tommelen, den skulle egentlig strikkes i rødt/hvitt sjakkmønster, men jeg valgte min egen vri. Enklere og like fint synes jeg.
Har satt meg som mål at alle JulegaveAlongene skal presenteres den siste dagen i måneden. Har ikke bestemt meg for neste gave enda, lurer på hva jeg skal velge??

Berit

7 kommentarer:

 1. Så fine!! Sånne burde jeg også lage til alongen - skal jemmen stikke en tur innom Muffins' butikk. Og ja, det føles helt fint og flott å ha en ferdig julegave allerede!

  SvarSlett
 2. Muffins har masse nydelig! Og du lager jo så mye flott da! Fant bloggen din på Sissel sin :o)
  Håper det står bra til med deg og resten av laget på Byneset :o)
  Lappeklem,
  Laila Skauge

  SvarSlett
 3. Skikkelig flotte og artige votter til ein liten ein!! Har kikka på det mønsteret der eg og men har ikkje komen meg til å få kjøpt det enno! God veke til deg:))

  SvarSlett
 4. Anonym16:29

  Hei.Kjempe fine,søte votter.Er så fint med Rødt og hvit.Ha en kjempe fin Tirsdagskveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 5. Herlige søte kanin votter :0)

  SvarSlett
 6. Utrolig søte votter :-D Nå ble jeg inspirert!

  SvarSlett