onsdag 2. september 2009

Håndarbeidsveske


Jeg har vært litt ivrig på syrommet, og plutselig ble denne veska ferdig! Den er veldig enkel og har innvendig glidelåslomme.

Den er sydd sammen etter mønster "litt herfra og derfra", og jeg er veldig fornøyd med størrelsen. Den passer veldig godt til mine håndarbeidsprosjekter, ser dere. Her er den fylt med nyinnkjøpt alpakkagarn  fra Sandnes til den nye babyjakken. Garnet er nok litt mørkere i fargen enn det du ser på bildet. Gleder meg til å finne frem pinnene.
Regner med at det blir litt strikking imorgen , for da kommer strikkemor og lillegutt på besøk. Det blir trivelig!!

3 kommentarer:

 1. Såå kjekt at du har fått deg blogg da :) blir artig å se ja, selv om jeg satser på å få se litt "live" på quiltemøter og da :):) Den veska var bare knallfin da, hmmm tror jeg må få møblert syrommet mitt i en fei, for nå kjenner jeg at inspirasjonen er på vei ja...;)

  SvarSlett
 2. Strikkemor00:09

  Hei Berit !!
  Det var kjempekoselig å være på besøk hos deg i dag :-) Å, for et herlig syrom du har fått nå. Jeg ble SÅÅÅ inspirert av alt av stoffer og alt det du har sydd !! Du er kjempeflink :-) Det teppet du har i gangen, det har jeg alltid hatt lyst til å sy. Har jo den boka (tror jeg har to eksemplar også..), så det kan godt være at jeg etter hvert starter på noe sånt. Det er jo ikke gjort på kort tid å sy noe slikt..hm..får bruke litt tid på det ja. Du har sydd så mye anna fint også. Syns du skal vise bilde den hjerteduken du har på kjøkkenbordet, den var tøff !!
  Du inspirerer meg med sying,må bare rigge meg til og komme i gang :-)
  Lillegutt hadde det kjekt hos deg også, masse spennende å se på og leke med.
  Da treffes vi snart igjen, hadde vært kjekt med en bytur en dag ??
  Ha ei fin helg da !!

  SvarSlett
 3. Strikkemor00:11

  PS. Den veska drukna bort i skravla vår, den må jeg få se nærmere på. Den er kjempefin !! Så fikk du brukt nystoffet :-)

  SvarSlett