lørdag 26. september 2009

Klemmepung


Dette er en prøve på Bente Malms klemmepung . Ble litt overrasket over hvor mange syoperasjoner som måtte til for å få ferdig denne lille pungen, men forhåpentligvis går det raskere unna neste gang siden jeg nå kjenner mønsteret. Utfra denne prøvemodellen ser jeg at jeg bør gjøre noen endringer på neste forsøk:
- Fordele rynkene mer likt på begge sider av midtstoffet/stripen. Et tips når du skal sy rynker i stoffet er å bruke kontrastfarger på tråden, da blir det lettere å jobbe. (Rynketråden skal dras ut før du syr videre.)
- Velge et fòrstoff som er mer likt ytterstoffet i farge. Litt av fòret vises nemlig oppe ved klemmelåsen.  (Ikke helt pent med hvitt fòr til svart ytterstoff!!)
Kanskje disse tipsene var nyttige for deg også??

Nå skal jeg finne sofaen, tv`n og strikketøyet. Har som mål å bli ferdig med det som er på pinnene iløpet av helga. Ha en fin lørdagskveld!

P.S. Beklager at noen av de siste bildene har vært litt uklare. Må sjekke innstillingene på kameraet!!

5 kommentarer:

 1. Denne var kjempe lekker. Jeg har kjøpt meg slike klemmer men har ikke kommet igang ennå. Stilig pung :0)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for UFO-tips. Skal prøve å sette av en halv time minst tre dager i uka. Så får jeg se hvor det ender. Hadde vært fint å få det store teppet mitt ferdig før jul. Takk også for godt tips når det gjelder klemmepunger. Har ikke forsøkt meg på noe slikt enda.

  SvarSlett
 3. Anonym20:02

  Heisann!!
  Du er så produktiv!! :-) og lager så mange praktiske ting. Tenker det er god avkobling.
  Spent på hva som kommer neste gang.....Hilsen Heidi

  SvarSlett
 4. Lækker den var..utrolig masse fint du har laget. Koselig å se at du har vært innom bloggen min. Oppskriften på sokkene fant jeg i sandnesgarnsheftet: 0813 julehefte. Ønsker deg en trivelig helg!

  SvarSlett
 5. Er bare innom for å ønske deg god helg. Reiser på en liten ferie noen dager nå, uten pc!

  SvarSlett