torsdag 17. september 2009

Rudolf og Kalle

Disse små stitching bildene har ligget lenge i Ufo-kofferten....(ca 2 1/2 år)...så nå var det på tide å få dem ferdig.Da jeg endelig kom igang var det fort gjort å få på tittekant, ramme og oppheng. Inspirasjonen til disse fikk jeg på et julekurs m Åshild Saksvik Hammertrø. De er vel en av mine første stitchinger. Veldig enkle, søte og små. Bildene måler ca. 15 x 17 cm.
Rudolf!!
Kalle!
Synes både Rudolf og Kalle har fått et morsomt uttrykk!!
Da det gikk så raskt unna med stitching-ufoen fortsatte jeg like gjerne med denne julegaveposen. Den manglet bare å få sydd på  et (vrangsydd) hjerte + løpegang til snora.
Det var veldig fort gjort å ferdigstille denne også, skjønner ikke hvorfor den måtte vente så lenge!!. 
Håper jeg holder meg i Ufo-modus litt til for det ligger fortsatt halvferdig arbeid og venter i kofferten min!!!
Ha en fin håndarbeidsdag alle sammen!!

3 kommentarer:

 1. Anonym21:08

  Hei Berit
  Dette var artig! Jeg kommer til å følge deg, se hva mer flott du finner på. Det er veldig avstressende og deilig å ha en slik hobby. Det hørtes koselig ut med UFO koffert. Jeg har et par esker. Kanskje de skal få et mer koselig navn, slik at det blir spennende å kikke i dem.
  Jeg kommer innom bloggen seinere. Hei så lenge, Heidi

  SvarSlett
 2. Heihei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min, kjempeartig å treffe nye bloggere. Må si du lager/skaper mye fint, kjempetrivelig blogg :-)
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 3. Strikkemor00:58

  Hei. Så fin pose du har sydd, og stitching ser moro ut ! Fine bilder du har sydd, og så utrolig gøy når man får ferdig et ufo-arbeid. Treffes over helga da, det blir koselig :-)

  SvarSlett