mandag 31. august 2009

SJAL

Her er sjalet jeg koste meg med under bobilturen. Nå er det helt ferdig, og har til og med fått en søt liten heklegant langs sidene. Mulig det burde vært heklet langs langsida også, men garnet rakk ikke lenger, så da så. Jeg er ingen ekspert på hekling, så jeg er veeeldig fornøyd med resultatet. Kanskje ikke så lett å se det på bildet, men jeg syntes heklekanten pyntet veldig.
Egentlig var sjalet ment til meg selv, men det ble litt i minste laget  ( I følge selgeren var garnmengden nok til et voksensjal,men... )  Jentene hadde veldig lyst på det, men jeg tror det ender som julegave og mottakeren er selvfølgelig hemmelig.

I forrige uke var jeg på et koselig besøk hos strikkemor. Hun er en superflink og produktiv håndarbeidsdame, og det besøket ga superinspirasjon til å komme igang med neste strikkeprosjekt; babyjakke i alpakka fra garnstudio. Men første forsøket måtte rekkes opp for det ble for fast. Andre forsøket ble perfekt med større pinner....helt til jeg oppdaget at jeg hadde bommet litt på hullmønsteret.!!! Kom godt igang med forsøk nr.3, men syntes omgangene var vel lange. Joda! Vet ikke hva jeg har tenkt (eller ikke tenkt), men da hadde jeg lagt opp maskene til den største størrelsen 3-4 år!!!Og mottakeren  er ennå ikke 6mnd. Det er sikkert greit å ha noe å vokse i , men det får da være grenser.....Så nå har jeg avsluttet det prosjektet for en stund!! Grrhmmpff!! Orket ikke å ta bilde av det heller, før jeg dro det av pinnene.
Men jeg vet at jeg vil gjøre et nytt forsøk når jeg bare får tilbake hvilepulsen.
Nå har jeg bestemt meg for å strikke et annet babyprosjekt i mellomtiden. På onsdag drar jeg til byen og trøstekjøper mer garn. Fordi jeg fortjener det!!!...som de sier i reklamen.

1 kommentar:

 1. Strikkemor00:17

  Hei Berit !!
  Å, det går nok bra med det settet, må ikke gi deg, det ordner seg :-)Det er jo et NYDELIG babysett; et av de fineste jeg har sett, så det blir bra :-)Kunne tenkt meg å strikke det settet, men har ingen å strikke det til, må vel vente på barnabarna en gang der langt framme...
  Syns det ble fint sjalet, synd det ikke passet deg, men du strikker fort et til.
  Ja, trøstekjøper garn ja, hehe, det går over stokk og stein med både garn og systoff til meg også..skulle tro man ikke fikk kjøpt mer garn/stoff, uff, nei nå skal jeg minke garnlageret mitt og komme i gang med syinga. Har tenkt meg til byen en dag jeg også, tenkte å se på symaskin, bare SE.
  Fikk ut litt frustrasjon på bloggen min i dag.. Er så lei av at det er så lite kommentarer når såpass mange er innpå. Måtte sjekke om det var noe galt med kommentarfeltet, men det funker. Men du er nå flink å kommentere da :-)Føler liksom at det er en del som smugleser, vet ikke hvem de er, for de legger aldri igjen spor. Men jeg har egentlig tatt en avgjørelse, det blir ny blogg... da blir jeg kvitt en del av spøkelsene, tror jeg.. Vel, nok syting.
  Ha en fin uke da, og så treffes vi snart md strikketøy :-)

  SvarSlett