torsdag 29. oktober 2009

Babystrikk

Dette babysettet er strikket i mykt og godt Alpakkagarn fra Sandnes. I oppskriftsheftet var det bare mønster på jakken, så buksa , sokkene og vottene er litt improvisert - men håper alle delene tilsvarer 1 år. Settet er en overraskelse til et lite tantebarn (snart 8 mnd)  som bor i Kirkenes.
Kan jo røpe at det egentlig skulle være 3 fletter på hver side av knapperaden, men det oppdaget jeg ikke før jeg var halvveis på bolen - Ble like fint med 2 fletter synes nå jeg!! Fargen er mørkere, (mer gammelrosa) enn det du ser på bildet.
Settet ble ferdig for ca. en uke siden ;  dvs. da manglet det bare å  strikke tomlene og feste trådene. Men nå  er alt ferdig og vasket - og imorgen blir det en tur til postkontoret.


Håper mottakeren blir fornøyd.

5 kommentarer:

 1. ElI Anita00:13

  Så fint settet ble :-)Nydelig rosafarge og stilfullt med sokker, votter, jakke og bukse. Blir fint til ei lita pie ja :-)Tenker mottakeren blir fornøyd også, både mammaen og ho som skal ha det på. Takk for besøket i dag, kjempetrivelig !!! Selv om skravla gikk i dag, så fikk vi strikka litt også...God helg til deg og dine :-)

  SvarSlett
 2. Så nusselig, da. Regner med at de som får dette blir fornøyd. Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 3. Hei. Ønsker deg ei ny, fin uke :-)Er virkelig snart ferdig med små mennene mine nå, bare hender og litt av hatten igjen.. Snakkes..

  SvarSlett
 4. Tenker det blir ei lykkelig mor i Kirkenes når hun åpner denne pakken. Nydelig Berit :-D

  SvarSlett
 5. Nydelig..heldig lita tulle som får det strikka-settet der. Ha ei trivelig helg!

  SvarSlett