mandag 26. oktober 2009

Ferdigstripetesokker

Takket være utstillinga til Quiltetuppene, syklubben min, har jeg fått unna noen ufo-arbeider. Det ble mye sying  uti nattetimene, så nå følte vel jeg og maskina for en liten pause. Men noe håndarbeid må en jo ha, og da 11-åringen ønsket seg nye sokker var det bare å sette igang. Hun valgte seg dette ferdigstripete garnet i fine farger (Fame fra Marks&Kattens). Er veldig fornøyd med at stripene ble så perfekte på begge sokkene.

Garnet er godt å strikke med....har brukt p2,5.....minner om Sisu som jeg også liker.Og nå har  6-åringen også funnet seg et nøste hun vil ha sokker av, så da er det bare å fortsette!!
Ha ei fin uke alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Jammen ble disse stripene helt perfekte. Hadde ikke trodd at de var strikket med bare ett garn, om ikke du hadde forklart det selv. Kanskje kunne jeg også klart noe sånt. Jeg sender sokkestrikkinga til mor mi, som ifølge flere har garn nok til å strikke sokker til familien til hun blir 200 år. Og så er hun utrolig flink til det, strikker de utroligste fargerike sokkene du kan tenke deg. Så da så....

  SvarSlett
 2. Sokkane ser flotte ut, fine striper og fargar!

  SvarSlett
 3. Hei Berit! Sokkene ble kjempefine og alldeles perfekt i rapportene :-) Tenker jenta blir fornøyd ja!Det er moro å strikke sokker:-)
  Snakkes på torsdagen da, gleder meg !!!

  SvarSlett
 4. Anonym07:38

  Hei.Kjempe fine sokker du har strikket.Nydelig farger i dem.Ha en riktig fin Tirsdag.Bodil...

  SvarSlett