søndag 18. oktober 2009

Julestitching

Hadde som mål å få ferdig denne stitchinga til utstillinga - Og det klarte jeg!! Ramma og oppheng er på plass, ser dere. Dette er nok bare en midlertidig løsning, (igjen p.g.a tidsnød) ,,, men det får bli sånn til utstillinga er over. Synes det ble litt "kompakt" , så jeg skal lage hemper på stitchinga etterhvert  - tror det vil bli litt "lettere!
Så får vi se om jeg rekker innspurten imorgen tidlig: nemlig å sy ferdig lukkekanten på 9nas julegåte.
Men nå er det bare noen timer til det er morgen igjen , så jeg bør nok gå å legge meg!! Godnatt

5 kommentarer:

 1. Håper det gikk fint på utstillingen, og at dere fikk salg på varene. Vi skal ha salgsmesse neste helg. Det blir spennende. Verre er det med symaskinen min, den må til service. Oppfører seg som et esel, vil aldeles ikke gå. Så jeg vet ikke hvordan jeg skal få ferdig tingene til neste helg. Må nok låne meg en symaskin.

  SvarSlett
 2. Kjempefint ble det synes jeg, og siden jeg har sett det "live" så kan man si at jeg vet hva jeg snakker om!! ;);)

  SvarSlett
 3. Hei:-) Så fin julestitching! Og julegåteprosjektet ser jo kjempefint ut !! Må innrømme at jeg har smugtittet på bildene fra utstillinga hos Sissel... SÅÅÅÅÅ mye fint dere lager, virkelig flinke altså :-)Ble så inspirert at nå skal jeg begynne å sy !! Snakkes på onsdag da !!!

  SvarSlett
 4. Anonym16:04

  Hei.Tusen takk for en hyggelig komentar på bloggen min.Så flink du er til å sy.Kommer tilbake å tar en titt hvis det er greit.Ha en riktig fin Tirsdag.Bodil

  SvarSlett
 5. Så fine ting du lager, håper utstillingen gikk bra.

  SvarSlett