fredag 6. november 2009

Nye sokker

Sokkene til 6-åringen har vært ferdig en stund, men jeg har ikke hatt tid til å blogge dem før nå. Disse er også strikket  i multifargetgarn, (Fame fra Marks&Kattens), og stripene stemte da ganske bra her også.  Har tenkt å strikke 2-3 sokkepar til før jeg tar fatt på noe nytt. "Vil-strikke" lista mi er lang så det kan bli vanskelig å bestemme seg. Har noen småprosjekter på pinnene nå, men det går litt i rykk og napp for det er litt travelt (les kaos,rot.osv)  her i huset for tiden. Vi holder nemlig på med en liten oppussingsrunde. Det  startet med en liten yttergang. Veggene ble malt i en lys-beige farge, dørene ble malt bomullshvit, golvet fikk varmekabler og flis og tilslutt satte vi opp en praktisk innredet skyvdørsgarderobe. Ble godt fornøyd med den nye gangen. Men da det ble det så stor kontrast med det neste rommet (trappegangen) måtte vi bare  fortsette. Nå er det 3 trapper (kjeller,loft og kvist), 8 dører , x antall meter listverk og mange kvadratmeter panelvegg som venter på grunning og 2 strøk maling. Puh! Har såvidt begynt med grunninga og oppdaget fort at det er mye pirk med glassdører og trappegelender osv. Og i trappeoppgangen må vi lage et provisorisk stilas for å rekke opp - og det er høyt!. Den jobben skal mannen få!! Puh! igjen. Får trøste meg med at det blir fint til slutt.  Prøver å strikke noen omganger innimellom, og her er prosjektene.
Dette skal også bli sokker til 6-åringen. Prøver et nytt garn, Trysils babygarn, strikkes på p 2,5. Ble lykkelig da jeg fant igjen de gode trepinnene mine.
Og hva er nå dette?? Det får være en liten gåte til det blir ferdig og klart for blogging. God helg alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Må bare le når jeg hører dette. Vi har også noe vi skulle gjort med huset. Men hver gang vi setter oss ned for å planlegge, ser vi at det kommer til å balle på seg til mange rom om vi først begynner. Så hittil har vi latt være å starte. Vi liksom sparer opp til en stor runde når vi må.
  Flotte sokker, jeg er glad i strikka sokker, og har mange par i skuffen. Kan velge par etter hvilke farger jeg har på meg. Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 2. Anonym11:54

  Hei.Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar på bloggen min.Koselig.Så flink du er med håndarbeid.Kommer tilbake hvis det er greit.Ha en riktig fin Mandag.Bodil...

  SvarSlett
 3. Heisan igjen du :-) Så koselig å besøke deg i dag, gleder meg alltid til det, både Jens og jeg. Stor stas for han med alle traktorene, bilene, tog, ja alle de spennende lekene. Og så trivelig å spise brunch mens skaravla går :-)
  Må si dere har stått på med oppussinga, det blir virkelig lyst og lekkert, og alt virker så mye større ! Delikat, og hils mannen i huset og si nok en gang at det er kjempestilig med hvite trappetrinn :-):-)!!!Blir gøy å innrede på nytt igjen. Det gjør så godt å pusse opp, selv om det er et slit også, man blir jo lei av å male, male og male, men atter en gang, det blir lekkert !!!
  Fine røde sokker, og nok et par er nesten ferdige, så jeg, du rekker mye :-)
  Ha ei fin helg, så snakkes vi !!

  SvarSlett
 4. Anonym21:14

  Flott side du har nabo, Fortsett du og jeg titter gjerne innom bloggen og kanskje jeg får noen ideeer.

  Nabodama

  SvarSlett