onsdag 18. november 2009

Karius og sokker

Det har vært lite strikking og blogging i det siste. Men nå er vi nesten ferdig med oppussinga så da blir det vel tid for håndarbeid igjen. Nå er 6-åringens sokker ferdig og klar til bruk. Eieren ble heldigvis fornøyd.
"Gåten " min er også ferdig. Regner med at dere flittige strikkere gjettet på at det var et Karius-skjerf. (Den stakkars modellen min har fått så mye kos at ørene har falt av, og det er bare såvidt at snuten er hel.-Men personligheten har han beholdt.)
Dette var mitt første  Kariusforsøk  (eller var det Baktus) - Og jeg var meget fornøyd med garnet og fargene (Jârbo... selv om det var vel mye acryl i det) - Men det ble litt i minste laget...Hmm. Men da strikkemor (og lillesjarmisen:)) var her på besøk fikk jeg eksperthjelp. Tusen Takk!.... Jeg hadde brukt for små pinner!! Ja,ja. Da var det bare å gjøre et nytt forsøk med større pinner og nytt garn. Denne gangen ble det Palett superwash, 100% ull på pinner nr 8!
Resultatet ble meget bedre. Akkurat passe stort og veldig mykt og godt!! Det var litt av en overgang fra p 21/2  på sokkene til p8. Men det var fort gjort å strikke,da!!

4 kommentarer:

 1. Hei Berit. Håper dere hadde ei koselig helg i Sverige :-) Kunne tenkt oss en slik tur vi også, kanskje til våren ?? De ble fine sokkene du strikket til minstejenta, regner med de ble godt mottatt og med riktige farger :-)Kariusskjerfet ble lekkert, ser deilig ut!! Fine farger også.Greit å strikke på litt større pinner, da blir det ledigere å ha på. Vi snakkes ! Ha ei fin uke :-)
  Sender deg ei melding, så treffes vi en formiddag på brunch, alltid så koselig det !!

  SvarSlett
 2. Bamsen er jo kjempesøt da !!! Vi har en akkurat likedan, uten ører også...Sett sine beste dager, men akk så gooode. Tror jammen det er lyd i den ennå også...

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Ser vi har flere ting felles. Jeg synes også det er kjekt å strikke (har kjøpt garn og er klar for å strikke sjerf i Palett) Ditt var veldig fint, så kanskje jeg får komme igang snart. Kommer nok innom her igjen.

  SvarSlett
 4. Hi what a lovely scarf the shape and colour are fabulous it will cetainly keep you warm this winter love Nicole x(uk)

  SvarSlett