mandag 6. august 2012

Hjertevotter

Jeg og yngstejenta hadde en liten vareopptelling i garnlageret mitt, og ryddeassistenten ble veldig fornøyd da hun fant et nøste  gammelrosa-Sisu med glitter. Hun la straks inn en bestilling på votter. Vi fant en rest koksgrå Sisu  som passet til rosaglitteret, så da var det bare å starte opp strikkepinnene (nr 2,5). Mønsteret fant jeg HER. Anbefaler dere en tur innom bloggen til Matilde.
 Mønsteret er egentlig i strørrelse dame, men jeg telte omgangene og sammenlignet med barnevotter jeg har strikket tidligere og regnet med at de ville ende i en barnestørrelse fordi jeg strikker ganske fast.
Valgte å strikke vanlig vrangbord istedenfor mønsterbordene, da det er mer praktisk på barnevotter.
Synes fargene ble fine sammen, synd at jeg ikke får frem glitteret på bildene. Eieren ble veldig fornøyd - Og størrelsen ser veldig bra ut, passer godt til en vanlig 9-10 åring.
Og jeg var veldig fornøyd med å luke litt av garnlageret........helt til jeg oppdaget at den grå garnet ikke rakk til tomlene... Det endte med at jeg måtte kjøpe et nytt nøste for å få  vottene ferdig. Grrhmmf!  :)
Hilsen Berit


P.S Hvis du ser nøye etter, kan du se at det glitrer litt på votten til høyre på bildet.

Ha en glitrende uke.

7 kommentarer:

 1. De ble veldig fine! Jeg strikker nok en del løsere enn deg, for jeg synes mine orginalvotter var forholdsvis store (med samme garn og pinner). Men jeg har ganske små hender også. Så lenge de passer er jo det flott!

  SvarSlett
 2. Nydelige votter! Jeg likte mønsteret veldig godt. Kanskje jeg skal prøve meg på sånne. Stikker en tur innom blogganbefalingen din òg. Siri:-)

  SvarSlett
 3. De vottene falt i smak hos meg,ja. Skulle ønske jeg fikk til å strikke slike. Får bare ikke tommelfestet fint.:( Så her toves alt av votter.

  Får håpe vi får sommer snart slik at vi slipper votter på en stund.

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 4. Inger nabo15:49

  Du verden så produktiv du e! Kjempefine votter. Skjønne godt at eier e fornøyd!

  SvarSlett
 5. Nydelig votter, så pent og jevnt du strikker.
  Fra Grethe

  SvarSlett
 6. Desse vottane var kjempe fine.

  SvarSlett
 7. Mange fine vottepar i denne bloggen.

  SvarSlett