søndag 15. januar 2012

Treg Start

Dette er den andre Mariusgenseren jeg strikker til lille Ola. Han feirer sin første bursdag i neste måned , og genseren er i størrelse ca 21/2år - og som dere ser så mangler bare halskanten (og trådfestinga). Den forrige jeg strikket var i størrelse ca. 9 - 12 mnd, men da lille Ola skulle ta den ibruk nå i høst, hadde ha nesten vokst ut av den. Det syntes både jeg og mammaen hans var så synd at jeg bare måtte finne frem garn og pinner og strikke en ny.  Genseren er strikket i Lanett på pinner 2,5.
Jeg hadde egentlig andre prosjekt på lista mi, men de måtte bare vente - for Ola skulle få sin nye Marius. Det gikk relativt fort å strikke bolen, men da jeg begynte med armene ble det mye tull..... Jeg trodde jeg var lur da jeg strikket begge armene parallelt.  Det gikk forsåvidt fort og greit det også. Men da ermene var ferdig viste det seg at jeg hadde strikket de i èn størrelse mindre enn bolen. (Lurer på hvordan det egentlig er mulig å få det til ?) Da var det bare å strikke begge ermene på nytt...og gjett om jeg dobbeltsjekket masketallet mange ganger underveis?...., men det  gikk tregt fremover. Veldig tregt... Slet litt med motivasjonen - hodet mitt var liksom ferdig med ermene for de hadde jeg jo strikket en gang før - dog i feil størrelse.Så jeg måtte være litt streng med meg selv for å få genseren ferdig. Endelig er ermene på plass, og bare halskanten står igjen.
Og her er halskanten også ferdig. Endelig i måååål. Nå skal genseren vaskes og dampes før den overleveres til lille Ola.
Armene i været og stoor Juubel..
Alltid godt å ha fullført et prosjekt. Lurer på hva jeg skal ta fatt på nå?? Det er bare å velge fra lista mi.
Mens jeg bestemmer meg skal jeg kose meg med masse deilig sjokolade fra den store boksen lille Ola ga meg til jul.
Deilig.
P.S. Må bare legge til at nyttårsforsettet mitt for 2012 er å spise minst like mye sjokolade som ifjor - og helst mer . Det er jeg sikker på at jeg klarer.  :)Hilsen BlideBerit


1 kommentar:

  1. Det var det kjekkeste nyttårsforsettet jeg har sett. Kunne tenke meg å kopiere det! Velkommen til å prøve blokkene som etterhvert kommer på bloggen min. Neste måned kommer den blokken jeg har brukt på løperen idag.

    SvarSlett