torsdag 17. november 2011

Heldige meg!

Jeg har vært med på en RoundRobin  i Syklubben min . Det var første gang vi prøvde denne syvarianten og det var utfordrende, spennende og morsomt.  Underveis i RR-runden har jeg vært innom tema som  engler, maritimt, høst i fjellet m.m.
Jeg valgte "Blomstereng" som tema for prosjektet mitt og gjett om jeg var nysgjerrig underveis?? I hodet mitt hadde jeg jo sett for meg hvordan min blomstereng skulle bli - Og gjett om jeg ble glad og overrasket da jeg fikk se min ferdige RR?? Den ble veeldig fiin. Søte detaljer og farger til å bli glad av. (Fargene er egntlig mye friskere og klarere) Takk snille sydamer. Planen er at blomsterenga mi skal bli et veggbilde etterhvert.

               *****
Og igår kom en snill dame innom med en stoor pose restegarn. Hun hadde hjulpet til med en storopprydning hvor alt dette fine bomullsgarnet skulle kastes (Huff og Au), men damen tenkte  at dette heller var noe for meg . Og det var det jo så absolutt. Takk igjen snille dame.

Jeg har ikke rukket å sjekke alt garnet ennå, men det er mye fint bomullsgarn i friske fine farger .   
Heldige meg. Nå sitter jeg bare her og nyter livet og liker tanken om at jeg er i en god stim....

Ha en heldig helg  alle sammen.
Hilsen heldige Berit                     

3 kommentarer:

 1. Hvilken skatt - andres garnrester er spennende! :)) Artig vri på håndarbeidet :) Og så fint navn - RoundRobin :)) Ha en fin fredag, du kreative dame :))

  SvarSlett
 2. Fikk lengsel etter sommeren av "Blomstereng" ! Dette prosjektet blir flott.

  Så kjekt å få så mye fint garn!

  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 3. Dobbelt heldig, du da!

  SvarSlett