lørdag 14. august 2010

Weekend Bag

I april var syklubben min på workshop på Quiltegården for å sy weekendbag. Det ble to trivelige sykvelder og mange fine bager og vesker tok form. Jeg var også godt igang, men da jeg prøvde å hjelpe symaskina med å dra stoffet gjennom for den sleit så veldig med å sy gjennom toppen + 2 tykke lag med stiv vatt , kjørte nåla seg fast og griperen ble ødelagt. Det endte med symaskinshavari og nesten 3 uker uten symaskin (+en pen sum for å bøte på skaden).  Weekendbagprosjektet ble lagt bort av frykt for at skaden skulle gjentas og jeg begynte heller på flere nye! og enklere syarbeid. Jeg trodde aldri  jeg skulle sy ferdig  denne , men etter å ha tittet innom Sissels hobbyblogg noen ganger , ville jeg gjøre et nytt forsøk. Takk Sissel!
Jeg sydde veldig forsiktig og det gikk veldig greit. Trengte bare 2 forsøk før  glidelåsen ble perfekt! Og sluttresultatet ble jeg meget fornøyd med.

Så nå er bagen og jeg klar for en weekend tur. Det håper jeg herr Balsam også er!! (Hint, hint)
Må nok en gang kommentere den dårlige fargegjengivelsen. Bagen er dyp grønn og det beige er restene etter skulderveska jeg sydde ferdig i juni.

Ha en fin lørdag!
Berit

5 kommentarer:

 1. Dette ble en kjempefin bag. Jammen smart at du fikk ny giv til å gjøre den ferdig. Alltid vanskelig å ta igjen arbeid som har stoppa opp. Men her kan du i hvert fall være veldig fornøyd. Hvem var det som hadde kurs i denne veska?

  SvarSlett
 2. Anonym20:30

  Hei.Den ble kjempe fin.Bagg har jeg aldrig prøvd å sydd.Nå fikk jeg lyst å prøve.Kjempe nydelig.Ha en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Kjempefin!! Alltid kjekt å få ferdig ting, særlig når resultatet blir så flott!!:-)

  SvarSlett
 4. Anonym23:02

  så godt som jeg kjenner "herr balsam" tror jeg ikke han kommer til å lese dette innlegget eller noe annet på denne bloggen. Hvor skal vi på weekend-tur sa du?? =D

  SvarSlett
 5. Denne ble da utrolig flott. Jeg finner ikke et mønster som jeg liker til en litt stor bag. Men denne kunne vel la seg gjøre å få til....kanskje.

  SvarSlett