tirsdag 31. desember 2019

På tampen strikk

Da ble strikkeåret 2019 avsluttet med 2 par sokker. Det første paret er et par enkle grå sokker sokker strikket i Fabel på pinne 2,5. Den 17.desember kom jeg plutselig på at det var noen som hadde gråe hjemstrikkede sokker på ønskelista si så da var det bare skynde seg. De var heldigvis ferdig strikka og vasket til den 22., så det gikk bra.


Da roen senket seg på julekvelden var det tid for å legge opp til Selbu Socks,desembersokkene i Garnbutikken Fortunas sokkesamstrikk. Selbusokkene er designet av Eli Leistad og de er strikket i rester av Arwetta og Fabel på pinne 2,5. Sokkene strikkes fra tåa og opp og jeg likte mønsteret veldig godt. Jeg måtte supplere med litt svart i tåa og vrangborden for å få nok garn. 
Det ble noen fine sokker og dattera håper visst at hun skal bli den heldige eier .

Da kom jeg i mål med alle sokkene i årets samstrikk, - og alle ble til og med ferdige innen fristen!! Det har vært gøy, utfordrende, trivelig og lærerikt. Jeg har knekt koden på engelske oppskrifter, lært nye hælvarianter og strikket etter oppskrifter jeg aldri hadde funnet selv. Får se om jeg henger med i 2020 også??


Her er alle sokken i årets samstrikk.

Nå går vi straks inn i et nytt strikkeår og årets strikkeregnskap viser at jeg strikket opp 2235 gram i 2019. Det var 2000gram mindre en målet. Satser på mere strikketid i 2020.

Godt nyttår .
Hilsen Berit

1 kommentar:

  1. Det viktigste er tross alt å kose seg med strikkingen 😊 kos de masse med mer strikketid i 2020.

    SvarSlett