lørdag 9. april 2016

Uglevotter


Jeg ligger langt etter skjema i forhold til strikkelista mi, og har skjønt at jeg aldri vil komme ajour. - Men det gjør ingenting. 
Nå er jeg endelig ferdig med uglevottene dattera bestilte tidlig i høst, og både hun og jeg er fornøyd, og det er vel det viktigste.
Uglevottene heter egentlig Mons og Molly, og er designet av kreative og flinke Birgitte, du finner bloggen hennes her . Og oppskrifta fant jeg her. Anbefaler dere å titte innom.


Vottene er strikket i Falk på pinne nr. 2.5, og jeg har gjort noen justeringer underveis. Det ble vanlig vrangbord istedenfor fletter, fordi dattera ønsket det. Og så  måtte tommelen flyttes litt for at vottene skulle passe henne bedre.


Da jeg satt med disse på pinnene kom datter nummer 2 og lurte på jeg kunne strikke et par til henne også? Da svarte jeg selvfølgelig ja, men ga ikke noe lovnad om leveringsdato.  :-) Men forhåpentligvis dukker Mons og Molly opp igjen om ikke så altfor lenge..

Det gikk med 90g til disse og garnforbruket er nå 840g.
***
Da skal jeg myse litt på strikkelista mi å gå løs på neste prosjekt.

Ha en fin strikkekveld!!

3 kommentarer:

  1. Disse vottene er bare så fine! Forstår at datter nr 2 også vil ha ;-) Mønsteret kommer godt frem med så gode kontraster.

    SvarSlett
  2. Hærlige votter ja Berit 😊 fint mønster så ikke så rart at du må strikke flere 😆

    SvarSlett
  3. Så kjekt å se!! Vottene og uglene ble kjempefine!

    SvarSlett