søndag 10. januar 2016

Årets første prosjekt


Her er årets første ferdige strikkeprosjekt.....som egentlig skulle bli ferdig til jul i fjor. -Det var ihvertfall planen,men da tida ble litt knapp, ble de utsatt. Håndarbeid skal nemlig være min hygge og avslapping, og da orket jeg ikke å stress-strikke, selvom jeg sikkert hadde  rukket å få de ferdig om jeg hadde gått inn for det. Det var mye koseligere å finne frem garn og pinner uten stress i romjula.


De er strikket i fritidsgarn på p 6 , og mønsteret er en egen variant av ei oppskrift fra Sandes Garn.


Nå gjenstår bare toving før tøflene er helt ferdig. Men det skal mottakerne få kose seg med selv, da får de tove og tilpasse dem etter eget ønske.....og forhåpentligvis med vellykket resultat.

Da er et prosjekt strøket fra lista mi, og det er bare å fortsette.... Ei kofte til dattera og en genser til meg selv har ventet lenge .
For moro skyld har jeg tenkt å veie alt garnet som blir strikket opp i år. Kanskje det motiverer til å tynne litt i garnlageret.
 Jeg har ikke forbud mot å kjøpe inn nytt garn, men tanken er at jeg kun skal kjøpe garn til prosjekt som blir strikket ferdig innen rimelig tid. ( En snill definisjon! :) )
Spennende å se hvordan det går.
Jeg starter året med å ha strikket opp hele 165 gram!!

Hilsen Berit 1 kommentar:

  1. Synes det var godt å lese at du lot stress-strikkingen være. Det skal jo være en kjekk hobby. Tenker mottaker ble godt fornøyd med varme tøfler etter jul også :)

    SvarSlett