fredag 25. september 2015

FRANGIFLUTTI

Frangifluttien har stått på lista mi ei stund, og nå har jeg endelig fått den unna. Jeg hadde lagret den engelske versjonen av oppskrifta og lest den mange mange ganger - (Øver meg stadig på å knekke engelske strikkekoder.) - Og dette var et passelig prøveprosjekt for meg. 
Sjalet er strikket av Nordlys (Viking) på p 4. Jeg startet ivrig og optimistisk, men etterhvert som arbeidet vokste, gikk det tregere. Veldig kjedelig med mange lange vrangomganger. 
Det ble enda mer kjedelig da sjalet omsider ble ferdig og jeg ikke var helt fornøyd!! Det ble mindre enn jeg hadde sett for meg,  burde vært mer våken på strikkefastheten min........


Da var det bare å begynne på nytt igjen.!! Gjorde noen endringer på økingene og lengden , og denne gangen ble jeg fornøyd.  (med det til venstre,ja :-)) Lettere å se forskjellen når de er utstrekt.


Sjalet til høyre ble rekket opp, og planen er at det skal gjenstrikkes som sjalet til venstre........Må bare ha litt pause fra alle vrangmaskene en stund.


Har også planer om å skylle opp garnet før jeg begynner på nytt. Liker ikke å strikke med krøllete opprekksgarn.


Så var det tid for fotoshoot før sjalet sendes nordover.PS! Da jeg nesten var ferdig med Frangiflutti nr. 2, fant jeg oppskrifta på norsk her!! :-)

God Helg!

Hilsen Berit

2 kommentarer:

  1. Det ble skikkelig lekker. Nydelige farger.

    SvarSlett
  2. Så tøft sjal! Godt du ble fornøyd med den andre prøven :)

    SvarSlett