mandag 3. november 2014

Fine Fletter


Da fant jeg nok restegarn til enda en liten bomullsgenser. 
Oppskriften er hentet fra mitt stadig voksende samlearkiv. Det har seg nemlig sånn at jeg er en ivrig samler av strikkeoppskrifter, alle oppbevares pent i plastlommer og sorteres etter kategori. Kjekt med orden i sakene. Det begynner å bli (kremt!) noen permer nå i tillegg til den fine samlingen av strikkebøker, og det blir garantert flere! Det er viktig med inspirasjonskilder i tilfelle man går tom for strikkeideer . Har prøvd å rydde/sortere bort noe, men det er umulig så det har jeg gitt opp. Det er lettere å kjøpe flere permer. :) 
 "Kjekt og ha!", heter der jo og jeg er helt enig. Synes jeg forsvarer samlingen av oppskrifter og restegarn m.m godt med denne genseren. Må jo nevne at knappene også kommer fra eget lager. Så da så!!


Faktaboks:
Garn : Mandarin Petit, arvet og vellagret
Pinner: 2,5 og 3
Knapper: 2 stk små treknapper fra eget lager
Størrelse: 12 - 18 mnd
Oppskrift: Lagret i eget arkiv siden 2008. Funnet i et ukeblad. 

***
Da legger jeg bort bomullsgarnet og henter frem ullvarene. Det er vel mer i tråd med årstiden.

Hilsen Berit

2 kommentarer:

  1. Her hoper deg seg også opp med permer, både for strikking, hekling, stitchery og søm. Jeg får mye inspirasjon når jeg blar i disse:) Bomullsgarnet har du tryllet frem til en veldig fin genser!

    SvarSlett
  2. Anonym09:33

    Her renner det også over med oppskrifter. Men det er koselig! Titter i de før jeg legger meg og koser meg med det. Så søt genseren ble:)

    SvarSlett