torsdag 13. mars 2014

Feilberegning!!!

For å kompensere egostrikkinga fant jeg ut at jeg måtte strikke sokker til min andrefødte. 2 sokker kompensere glatt 2 favorittgensere til mor - Det er jo ganske logisk!!??? 
Det ble en fin anledning til å prøve ut "Sterk"-garnet. Den hyggelige damen i garnbutikken mente at 2 nøster burde holde, og det gjør det nok også. Men jeg liker laange skaft på sokkene, og da jeg mente skaftene var lange nok, slengte jeg på 4 omganger ekstra for sikkerhetsskyld!! Snakk om feilberegning. Da jeg begynte å felle av var det skummelt lite igjen av det myke fine nøstet....og da jeg bare hadde 24 masker igjen (= 6 små felleomganger), var nøstet slutt! Irriterende kjedelig! Vurderte å rekke opp for så å felle av til en størrelse som passet meg i stedet, men da ender jeg jo opp med trippel egostrikk og så dårlig mor kan jeg jo ikke være!


 Løsningen ble å kjøpe 3 nøster til , så blir det kanskje et par på min førstefødte også. Har faktisk (så vidt) begynt på sokkepar nr. 2. Må passe på at feilberegninga ikke gjentar seg slik at jeg må strikke et 3. par osv..:-)Berit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar