mandag 16. september 2013

2.UTGAVEN

Da den gråstripete ulldressen ble for liten, måtte jeg bare strikke en ny. (Har jo en plan om å omdanne så mye som mulig av garnlageret til julegaver!!) 
Denne er også strikket i Daletta på pinner nr. 2,5 og 3, og mønsteret er fortsatt nøstebarn sin "ulldress med glidelås".
 Improviserte litt utfra mønsteret. Måtte legge ut noen ekstra masker for å få garnvalget til å passe med strikkefastheten. Og så valgte jeg å strikke en liten vrangbordskant rundt glidelåsen.

Denne ble akkurat så stor som jeg ville ha den, sånn ca. 12 - 18 måneder. 
Da har jeg strikket ferdig enda en julegave og er fornøyd med det. Har igjen litt garn som kan bli lue,sokker eller votter etterhvert, men det får tiden vise.Dressen veier 250 g , inkludert glidelås.Nå har eldstedattera lagt inn  bestilling på en lys Mariusgenser med rund sal, og da klarer ikke mor å si nei. Prosjektet står øverst på lista, jeg bare venter på at jeg skal komme igang.... :)

Berit

3 kommentarer:

 1. Nydelig dress, denne også! Så utrolig fine julegaver! Jeg holder på med lysegrå Mariusgenser med rundsal til min datter. Veldig populært! :) lykke til med oppstart av ditt genserpeosjekt! :)

  SvarSlett
 2. Herlighet, så nydelige dresser!! Fantastisk fine julegaver!! Skjønner godt at eldstedatteren din ønsker seg lys Mariusgenser. De er jo sååå fine! Den står faktisk på ønskelista mi også:)) Lykke til med nytt strikkeprosjekt!:) Håper alt står bra til:) Ha en fin uke! Klem

  SvarSlett
 3. inger nabo15:15

  Du e bra produktiv! Kjempefine dresser! Æ å har fått bestilling på grå mariusgenser fra yngste datter,- så da e bare å sett i gang!

  SvarSlett