lørdag 29. september 2012

SuperMarios Votter

Disse vottene er strikket og spesialdesignet  til vår eldste sønn. Han er husets nerd og ønsket seg varme votter til datafingrene sine. Jeg har ikke peiling på dataspill i det hele tatt.  Heldigvis har jeg litt mere peiling på strikking, så da nerden kom med sin vottebestilling visste jeg med èn gang hvordan de skulle se ut. Vottene er enkle og inspirert av SuperMario som kom tidlig på 80-tallet en gang.  Der stopper nemlig min dataspilloppdatering.

***
Vottene er som sagt helt enkle. De er strikket med utgangspunkt i  mønsteret til disse. Ikke så mye  SuperMario stil her , nei

***
Soppene er sydd på med maskesting. 14-årings-jenta var så flink å lage soppmønsteret til meg.
Det var ikke så lett å få til pene maskesting så jeg måtte rekke opp et par ganger før jeg ble sånn tålelig fornøyd med resultatet. Heldigvis ble sønnen godt fornøyd og det er jo det viktigste. Og snill som han er lovte han å bruke disse vottene offentlig. Han vet hvordan han skal glede sin mor.
Og nå er jeg igang med SuperMarioVottepar nr. 2. Har nemlig fått bestilling på 2 par. Morsomt.

Ha en fin Lørdagskveld!
Hilsen Berit


1 kommentar:

  1. Så flotte votter da !! Tror godt gutten ble glad for disse ja. Heldigvis ser det ut til at det kan ta noen dager til før han får bruk for disse :-)

    SvarSlett