torsdag 10. februar 2011

Velkommen helg!

Har hatt en hyggelig stund på syrommet og gått løs på bunken med halvferdige prosjekter. Denne er sydd etter yngste datteras tegning fra des. -09.  Er glad i denne engelen og har brukt den på flere stitchinger. Skal sy på noen søte knapper og hemper etterpå. Jeg hadde ikke noe passende oppheng så det blir vel en titt innom sybutikken de nærmeste dagene.

*****

Denne har jeg vist på bloggen tidligere, men nå er den også helt ferdig.
Den har fått samme tittekant og ramme som den første fordi jeg feilberegnet og skar opp litt for mye. Alltid kjekt å få brukt opp rester. Mulig det blir nytt oppheng på denne også.

                                                 ******

Nå har ufobunken minsket med 2 prosjekt og det føles godt.....Men etter en grundig vareopptelling er det enda 9 halvferdige syprosjekt som venter på å bli ferdig. Det var lengt flere enn jeg trodde. De eldste ufoene er nok 8-10 år gamle. Og stoff og stilsmaken min har forandret seg såpass at det blir et slit å gjøre dem ferdig. Målet er å sy ferdig minst èn ufo i måneden. Håper det blir mer overkommelig da. Ønsker meg selv lykke til!
Nå ser jeg frem til helga - Kanskje jeg går løs på flere ufoer??!

Velkommen helg hilsen Berit.


4 kommentarer:

 1. Så flotte disse arbeidene ble, det er så deilig å bli ferdig med noen UFOèr-. Lykke til videre og god helg når den kommer!

  SvarSlett
 2. Anonym01:23

  Hei.Den ble kjempe fin.Nydelig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Disse ble veldig fine. God idé å bruke barnetegninger, Jeg produserer bare nye ufo'er for tiden. Innimellom syr jeg noen nåleputer, sånn bare for å få noe ferdig. Ha ei fin syhelg om noen dager!

  SvarSlett
 4. De ble veldig fine. Deilig og få ferdig noen ufoer :-)

  SvarSlett