onsdag 5. januar 2011

Et siste julehjerte fra 2010

Når det ligger mer barnåler under juletreet enn på greinene , er det på tide å kaste det ut!
Her er treet er kastet ut, men barnålene ligger fint igjen inne!
All julepynten er også pakket bort og vi kan ta fatt på et nytt og godt år.

Berit

5 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg! Så flott hjerte! Skikkelig gjenbruk ;) Det kan vi like :)) Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 2. Anonym23:20

  Hei.Så koselig innlegg.Nydelig hjerte.Ønsker deg en riktig fin uke videre i det nye året.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Gurimalla....tok ut treet 1.januar, for når man får barnåler i syltetøyet, som står inni kjøleskapet, ja da blir det litt nok for meg....du tar deg jammen tid til etterarbeid av all barnål-greiene....imponerende!!!!mine nåler gikk ut på en-to-tre, og i går var det en ett stk barn på besøk som ville ut og telle det som lå på snøen, på verandaen....værsegod sa jeg og kjente en glede over at det er 11 mnd til tanken på ett tre er tilbake i bakhodet mitt!!!
  ha en flott kveld!

  SvarSlett
 4. Jula er jo en herlig tid med masse stemning og kos, men når den er over; ja da er jula ferdig ! Da skal alt ut, sånn at det blir lettere og lysere i stua... Her ble det sagd ned og hevet i ovnen 2. jan, hadde en god hjelper, fikk seg nemliig verktøykasse til jul.. Gjett om det var stas da ! Ha ei fin helg, Berit, så snakkes vi :-)) PS... Det var nå et fint barnålshjerte... :-)

  SvarSlett
 5. Godt nyttår til deg!
  Vårt juletre gikk ut ekstra tidlig iår, da det tok overbalanse og all julepynten havnet i en krok. Ja, herlig å få ut jula. Skulle bare ønske det var litt mer vårlig ute også, men det ser ut til å bli lenge til enda.Ser at dere også har mye snø.
  Jeg prøver meg nå i en konkurranse hos Quilting Bloggers. Tar gjerne imot din stemme. Gå gjerne inn på bloggen min og les mer om hvordan du gjør det.

  SvarSlett