fredag 11. juni 2010

SkulderveskeDenne skulderveska er sydd etter Bente Malm`s mønster. Jeg startet på den sist sommer, og nå er den omsider ferdig. Hadde håpet på å få den ferdig til sønnens konfirmasjon,men det tidsskjemaet holdt ikke. Jeg må være ærlig å avsløre at den ikke er 100% ferdig enda - Den mangler hempene og knappene på sidene. Men jeg ble så fornøyd med veska at jeg hadde lyst å blogge den idag. Lover at knappene skal være på plass i løpet av helga, (håper jeg finner noen i samlinga mi).

Jeg synes stoffene passet godt sammen, men det var ikke så lett å få det frem på bildene. Blomstene er brodert på stoffet og gir en fin effekt.

Fikk ikke frem det fine stoffet på dette bildet heller. Synd!
Veska er romslig og passer veldig godt til byturer! Passer meg bra!
 God helg alle sammen!

Berit

onsdag 2. juni 2010

Junigave-AlongHeisann! Da er det tid for julegave- Along igjen - Eller Junigave som jeg har valgt å kalle det denne gangen, for den skal overrekkes til minstefrøknas lærer på sommeravslutninga. Dette er nemlig en meget forsinket julegave!!...... Egentlig skulle denne ligget under treet til læreren sist jul, men mor rakk ikke å bli ferdig i tide. 
Ideen til denne stitchinga fikk jeg da minstejenta (da 6 år) skrev et julekort og tegnet denne fine engelen som hun ville gi til læreren sin. Og siden minstejenta vet at mamma koser seg med håndarbeid , lot hun meg få lage et syarbeid av julehilsenen. Minstefrøkna valgte broderifargene, og mor sydde ivei, men rakk aldri å montere det ferdig, før nå. 


 En sjarmerende og personlig mini-hilsen på 16x 29 cm. Håper den kjempeflinke læreren liker denne. (Tar sjansen på at hun ikke vet om bloggen min.) Så gjenstår det bare å se om det bli sommeravslutning ,eller ikke, i disse streiketider.

Tilslutt slenger jeg med 2 par arbeidssokker til Herr Balsam. Disse strikket jeg innimellom konfirmasjonsforberedelsene, men trådene ble ikke festet før ikveld. Stripene er strikket av det samme garnet på begge parene, selvom det kanskje ikke ser slik ut.
Håper været og temperaturene blir mer sommerlig så Hr.Balsam ikke behøver å bruke disse før langt ut på høsten. 
Berit