onsdag 2. juni 2010

Junigave-AlongHeisann! Da er det tid for julegave- Along igjen - Eller Junigave som jeg har valgt å kalle det denne gangen, for den skal overrekkes til minstefrøknas lærer på sommeravslutninga. Dette er nemlig en meget forsinket julegave!!...... Egentlig skulle denne ligget under treet til læreren sist jul, men mor rakk ikke å bli ferdig i tide. 
Ideen til denne stitchinga fikk jeg da minstejenta (da 6 år) skrev et julekort og tegnet denne fine engelen som hun ville gi til læreren sin. Og siden minstejenta vet at mamma koser seg med håndarbeid , lot hun meg få lage et syarbeid av julehilsenen. Minstefrøkna valgte broderifargene, og mor sydde ivei, men rakk aldri å montere det ferdig, før nå. 


 En sjarmerende og personlig mini-hilsen på 16x 29 cm. Håper den kjempeflinke læreren liker denne. (Tar sjansen på at hun ikke vet om bloggen min.) Så gjenstår det bare å se om det bli sommeravslutning ,eller ikke, i disse streiketider.

Tilslutt slenger jeg med 2 par arbeidssokker til Herr Balsam. Disse strikket jeg innimellom konfirmasjonsforberedelsene, men trådene ble ikke festet før ikveld. Stripene er strikket av det samme garnet på begge parene, selvom det kanskje ikke ser slik ut.
Håper været og temperaturene blir mer sommerlig så Hr.Balsam ikke behøver å bruke disse før langt ut på høsten. 
Berit  
                                                                                 

6 kommentarer:

 1. Ble nesten litt rørt,jeg, på vegne av lærerstanden. Ja, dette er en av grunnene til at vi ikke har stått så hardt på krava når det gjelder lønn i kroner og øre. Tusen takk for at du delte dette med oss. Ha ei riktig god helg - snart.

  SvarSlett
 2. Du gjorde det ferdig fort du !!! Ble kjempefint :-) En personlig og super gave til læreren; det setter hun nok pris på ja :-)) Og fine sokker til mannen i huset :-) Snakkes etter helga; får håpe jeg rekker å få sydd ltt på duken.. (regner med du er ferdig i helga du ??) Ha ei fin helg !!!

  SvarSlett
 3. Jeg VET at denne gaven blir å røre læreren til tårer!
  Det er en så personlig gave som vil trøste henne på tunge dager!
  Snufs. Jeg ble rørt, jeg!

  SvarSlett
 4. Anonym17:06

  Hei.Så kjempe koselig å fint.Virkelig nydelig.Fin sokker.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 5. DET var en flott lærer-gave det! Jeg er sikker på at læreren blir glad for denne!
  Ble ganske imponert over din husmoreksamen også - sannelig må du ha stått på! Og ekstrapremie til deg - for nå er jo alt lukt og pusset og shinet så det sikkert holder i laaang tid fremover. Og da får du jo litt velfortjent fri!
  Ønsker deg en fortsatt finfin uke!

  SvarSlett
 6. Åh, så koselig! Det var en fin og personlig gave, minst like kjekk å få i juni.

  SvarSlett