torsdag 7. oktober 2010

Den Store Klokeboken

Jeg kan vel si jeg er hekta på håndarbeid. Jeg har alltid flere strikke og sy-prosjekt på gang og hodet mitt er alltid fullt av ting jeg har lyst å lage. Sikkert flere som har det sånn.??!!
For å ha litt oversikt over håndarbeidene pleier jeg å skrive huskelapper. Jeg titter ofte innom spennede blogger og får idèer og inspirasjon - og siden hodet mitt er så fullt fra før, greier jeg ikke å huske alle de fine nettsidene, så de må noteres ned.  Jeg gjør mine nødvendige notater på nærmeste og beste lapp jeg kan finne, og det er blitt noen lapper etterhvert! Alt fra masketall,  fellinger ,nettsider , mønsterrapporter m.m. er kludret ned.
Slik så notatsamlingen min ut:
Ikke så mye inspirasjon over dette - Ser mer ut som haugen er klar for å soreteres under "Papp og Papir".
Da fikk jeg den glimrende idèen om å lage Den Store Klokeboken.
Tadaaa!! Her er den , fin og praktisk. Bokomslaget er sydd etter mønster fra 1. utgave av My Quilt. De fortjener skryt for godt forklarte sømbeskrivelser med illustrasjon!
Nå er det slutt på skriblerier på lottolapper og sjokoladepapir! Heretter skal alle notater og idèer  føres sirlig i Den Store Klokeboken!
Hilsen Forfatter Berit

14 kommentarer:

 1. Anonym19:45

  Hei.Så lurt.Kjenner meg igjen med å skrive på det som ligger nært.Kjempe fin ble boken,trekket.Ønsker deg en riktig fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Jamen hej, så har jeg også været hos dig. Rigtig hyggeligt. Dejligt at finde nye bloggere at kigge på. Mange fine ting hos dig.
  Hilsen
  Berit

  SvarSlett
 3. Haha, en sånn bok trenger jeg også! Først blir hodet fullt, så blir Filofaxen fylt opp med løse lapper, gule lapper, lister etc etc. Så har jeg en notatbok - full av rot den også. Så jeg har laget meg en liste på pc-en over ting jeg vil strikke - og den er laaaaang. Jeg må leve i hundre år for å få strikket alt sammen. Og da må jeg strikke iherdig hele tiden. Akk ja, luksusproblemer.... Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
 4. Hei Berit!
  Den var flott,fikk en annen variant av en bloggvenn,kjekt når en skal finne nye kreative ideer igjen:)
  Ha en super helg!

  SvarSlett
 5. :) Lurt med en slik bok :)) Her i gården taes nesten alt på husken... Og den blir jo bare dårligere og dårligere, så det blir med noen idéer til slutt :)) Tusen takk for kommentar på sida min. Hyggelig med finnmarkinger på blogglista :)) Ha en fortsatt finfin helg!

  SvarSlett
 6. Ja, nå blir det orden i sakene! Boken ble kjempefin!

  SvarSlett
 7. Hei.
  Du var innom bloggen min og lurte på de bildene mine. Du kan laste ned gratis fra nette et program som heter PHOTOSCAPE
  Det er supert.
  Lykke til
  Hilsen fra Greta

  SvarSlett
 8. Farmor hadde strikkeoppskriftene sine på mange sånne smålapper. Små notater med noen tall på som je aldri helt skjønte. Nå er hun desverre død, men je trur jammen je skal høre med ei tante om hu tok vare på det, så kanskje je kan skrive det inn i ei bok sjøl ;)

  SvarSlett
 9. Skikkelig lurt. Jeg har det akkurat sånn, og hadde trengt ei slik bok. Finne ofte lapper av diverse art rundt omkring.

  SvarSlett
 10. God ide med ei sånn klokebok:-)

  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min forresten, fint om tipsene mine kan hjelpe en og annen.

  SvarSlett
 11. Lurt med en slik bok, det ble veldig ryddig og oversiktlig. Smart!

  SvarSlett
 12. Så lurt med en slik bok. Jeg har også mange lapper og mye rot i denne bloggeverden. Tror jeg skal ta ditt tips på alvor.

  SvarSlett
 13. Hei.
  Som jeg kjenner meg igjen!! Hvor hva nå den avisa jeg skrev nettopp den webadressen på eller hvor er............
  Kjempesmart med "kokebok".
  Jeg har en på jobb til alle brukermanualene mm.

  Bare jeg husker hvor jeg la den!!
  Ønsker deg en kreativ uke;)


  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 14. Den der har jeg sansen for!

  SvarSlett