torsdag 1. april 2010

JulegaveAlong-April

Her er April-julegaven. Det ble votter denne gangen også. Disse vottene er strikket fra heftet "Vottemønster fra Sør-Varanger".  Sør-Varanger er min hjemkommune som ligger helt nord og øst i Finnmark. Jeg kjenner igjen flere av vottemønstrene fra besteforeldre og gammeltanter, og som barn hadde jeg noen liknende strikket i grått. Så dette mønsterheftet gir meg gode minner.  Jeg har strikket barnevotter til noen søte små hender i nord, men lurer på om de må ligge på vent, for de ble litt større enn jeg hadde tenkt. Spørs om jeg må strikke et nytt par på mindre pinner og med tynnere garn??!!
              
Kunne faktisk tenkt meg og strikket et nytt par til meg selv , i grått denne gangen også. Det er herved notert på vil-strikkelista mi.
Ellers er jeg veldig ivrig på syrommet for tiden. Har 4 prosjekt på gang, så nå gjør det ingenting om påskeværet ikke blir aldeles strålende. Jeg blir glad for sy-vær også,  for da er det vel håp om at arbeidene blir ferdig snart.
Hilsen Berit

5 kommentarer:

 1. Så fine votter, Berit!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Du er en reser på symaskin, så mye fint du har laget. :)

  SvarSlett
 3. Så lekre disse var.
  Det ligger en award til deg på bloggen min.
  Klem fra Grethe :0)

  SvarSlett
 4. Heisan ! Tilbake igjen etter påskeferie :-) Du har stått på som bare det i påska ! Spennende den votteboka, kjekt med slike gamle mønstre, fint å ta vare på det. Fine votter !! Og log cabin er så fint mønster :-) En ting er å sy det i normal størrelse, men 7x7 vil jeg si er "prekkel" på trøndersk, men så nydelig det blir !! Du er råflink :-)
  Snakkes :-)

  SvarSlett