tirsdag 23. februar 2010

Mobilveske

Frøken H (11 år) har lenge hatt ønske om å sy mobilveske, og idag hadde mor-mentor endelig tid. Det er vinterferie og altfor mange kuldegrader ute, så en inne/sy-aktivitet passet bra. Frøken H fant frem stoff, mønster og annet nødvendig utstyr , så det var bare å begynne. Vi tok utgangspunkt i mobilveske mønsteret fra boka;  Hånd i hanke av Anne-Pia Godske Rasmussen. Jeg hjalp bare til med måling og kutting av stoff + litt tolking av dansk syveiledning, resten gjorde frøkna sjøl!! Mobilveska var grei å sy, men da vi kom til halsbåndet begynte frøkna å bli litt lei.
Her prøves den ferdige mobilveska på en meget fornøyd eier. Både mor og datter er enige om at selvgjort er velgjort.... Det var nesten så at frøkna ønsket det ikke var vinterferie , slik at hun kunne vise den frem til klassekameratene imorgen. :)

Fargene er litt friskere og sprekere enn det bildene viser. Må sjekke om kameraet holder på å gå ut av dato eller om noen har tullet med innstillingene her.
Ha ei fortsatt fin uke!
Berit

4 kommentarer:

 1. Anonym16:00

  Hei.Den var kjempe fin.stilig.Det blir noe å vise fram.Nydelige farger.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil..♥♥

  SvarSlett
 2. Hils lille frøken H og si at hun godt kan være fornøyd med produktet sitt. Kjempeflott ble det. Ha en fin uke. Jeg er også i Trøndelag nå, og håper på mildere vær i morgen.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Denne var lekker og så friske herlige farger.

  SvarSlett
 4. Flott mobilveske!

  SvarSlett