søndag 13. desember 2009

Timotei-punger


På grunn av rotete syrom har det vært en laang sytørke her i huset. Så for ikke å få sy-sjokk, må jeg begynne smått og forsiktig. Da var disse Timotei-pungene et passelig prosjekt, spesielt med så tydelig syveiledning. Dette er egentlig to prøveeksemplar, men jeg ble godt fornøyd. Den til venstre er sydd av ei fravokst dongeri-bukse etter 6-åringen. Hjerteknappene ble kjøpt hos Northeren Quilts for leenge siden.


Har noen flere små syprosjekt på gang, men vet ikke om jeg rekker å få de ferdig før jul. Den lange Må-gjøre-til-jul-lista mi er nemlig fullskrevet på begge sider.....

5 kommentarer:

 1. Kjekt at du kom på banen igjen. Har savnet deg. Disse ble flotte. Det er kjekt at en kan bruke alle slags stoff i disse. Og like fine blir de uansett.

  SvarSlett
 2. Anonym22:36

  Hei.Kjempe fine var de,Så flink du er.Ønsker deg en riktig fin førjulstid videre.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Så fine små punger :-) Enn om jeg bare kunnet kommet i gang med litt sying...må prøve og finne tid til det, kanskje i jula.. Gleder oss til å komme på besøk i morgen, jeg og lillegutt :-)

  SvarSlett
 4. Anonym20:14

  Kjempefine toalettvesker,nabo.Og dette har du tid til mellom julebakst og julehandel.Imponerende får her hos naboen strikkes det litt, men syingen ligger og venter på seg. Fortsatt god uke

  Nabodama

  SvarSlett
 5. Kjempe fine små punger, så fint at du linker til oppskrift - håper jeg får tid en dag. Min liste er også lang, men en rekker det en rekker. Hei så lenge :0)

  SvarSlett