lørdag 1. mai 2010

Julegavealong - Mai

Heisann! Her kommer månedens julegaveproduksjon. Har lenge hatt planer om å lage noen større prosjekt, men dette er bare på planleggingsstadiet foreløpig.  Det er alltid så mye som skal foregå om våren , og da får jeg ikke helt roen til å sitte med håndarbeidet mitt, blir bare stressa .  Men jeg har bestemt meg for at når jeg har fått unna bursdager, 17.mai og ikke minst konfirmasjonen, DA skal jeg virkelig KOSE meg med garn og stoff igjen. Så det måtte bli et lite enkelt prosjekt denne måneden også. Da valgte jeg å strikke pulsvarmere. Og tenk, det har jeg aldri strikket før!! Fant noen fine og enkle oppskrifter som var kjappe å strikke.

                                          PULSVARMERE NR.1
Disse fant jeg på bloggen til Stickfrossa. Strikket i Mini-alpakka på pinne nr. 3


PULSVARMERE NR. 2

Disse fant jeg i boka : Strikk - en reise til indre ro. Strikket i Mini-Alpakka på pinne nr 3.
Nå har jeg fått litt sansen for slike pulsvarmere, tror nok jeg må ønske meg slike til jul!!
Berit

4 kommentarer:

 1. Anonym16:53

  Hei.Kjempe fine pulsvanter.Nydelig mønster.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Skikkelig nydelige pulsvarmere. Håndarbeidslysten er vel ikke alltid på topp på denne tiden av året, flott vær ute lokker nok mer.

  SvarSlett
 3. Trude Dørmænen17:40

  Hei Berit. Du har jammen en fin blogg!! Flink du er. Tenkte på deg idag, vet du har bursdag, gratulerer med dagen! Har tittet innom bloggen din noen ganger, men ikke lagt igjen noen kommentar. Men nu...:-)) Klem fra Trude

  SvarSlett
 4. Ikke i særlig bloggmodus for tida jeg.... Travelt med konfirmasjon, men det er vel du også:-)Ha en fin 17.mai- feiring alle sammen !! Vi snakkes :-)

  SvarSlett