torsdag 2. mai 2013

Julesmåtteri og belønning
 SmåstrikkHar strikket litt småtteri som havner i julegavekurven. Denne halsen er strikket i deilig myk Alpakka fra SandesGarn. Mønsteret fant jeg i Allers- Herlig Strikk hefte nr 1. Mye fint i det heftet forresten. :)
Halsen er i strikket i str. 2 år, men neste gang skal jeg strikke den større. Har planer om flere slike, . . . . Denne var en prøveutgave for jeg har ikke strikket slikt bladmønster før. Må si jeg ble overrasket over at mønsteret egnet seg som tv-strikk.

Her er vel et mer riktig bilde av fargen.

***

Så har jeg fått ferdig enda et par småvotter. Denne gangen ble de i brunt og hvitt. Minner om at jeg fortsatt er selvforsynt med garn. Ingen fare for at jeg går tom for garn med det første.


***
Akkurat nå har jeg et par sokker på pinnene. Det er Fa-Fa-Socks. Mer fakta kommer i eget innlegg når sokkene er ferdig. De har stått lenge på lista mi. 
Siden jeg har vært så flink å fått unna noen julegaver som i tillegg er strikket av garnlageret , har jeg fortjent en liten belønning.
Hva passer vel bedre enn et Rett og Vrang flax-lodd??

Da skal jeg skrape og strikke litt.
Ha en fin dag.

Berit

3 kommentarer:

 1. Så flink du er, Berit, som har startet med julegavene :-) Alltid tror vi at vi har så god tid... men plutselig er den der..

  SvarSlett
 2. Den halsen var flott.:)

  Trodde jeg leste feil når det sto julesmåtteri.;) Flink er du!

  God helg!

  SvarSlett
 3. Så lurt å starte på julegavene allerede nå!
  Og hals er alltid praktisk å ha!

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett