mandag 2. april 2012

Supermarkedsposer

Jeg trengte en liten veske til å ha strikketøyet mitt i. Vanligvis ligger de ulike prosjektene i små poser fra garnbutikken. Men posene holder seg dårlig etter litt farting og jeg har mistet noen strikkepinner  pga dette - Og fordi posene ofte er like, har jeg også ofte rasket med meg feil pose i farta. Kjedelig det også. 
Så kom jeg på at jeg hadde sett disse supermarkedsposene i boka "Hånd i hanke" av Anne - Pia Godske Rasmussen. Etter en runde innom stoff og-bukselageret var jeg klar. Posene er lett å sy. Mønsteret er laget slik at de kan brukes på begge sider.
Her ser du vrangsida....... eller rettsida om du vil. Egentlig skulle lukkekantene langs sidene være på dongerisida som en pynt/kontrast, men jeg bomma litt der. Tror kanskje det blir litt finere. Så jeg har bestemt meg for å sy en til, helt etter boka denne gangen. Men pytt!! Disse ble da greie de også. 
Den største måler ca. 40x40cm (flat) og er fylt med garn til Hr. Balsams sokkebestilling.
Den lille måler ca. 30x32 cm og er fylt med garn til barnesokker og votter.
Da begynner jeg å bli klar til påskeferien. :)
Hilsen Berit

5 kommentarer:

 1. Hei Berit !! Oj, de var kjempefine :-)) Sååå praktiske :-)) Sånne burde jeg sy også, for her fins det mange bæreposer i plastikk, med garn / strikking oppi,- ikke bra... Tøft med dongeri, og fint for inni :-)Kjempeflink er du :-))) Ønsker deg og dine ei fin og kreativ påske !! Så snakkes vi etter påska !!

  SvarSlett
 2. Så flotte poser! Ser utrolig mye bedre ut enn mine plastposer som ligger strødd rundt sofaen.... Heldig er jeg som har den samme boka- kanskje jeg bør finne fram mønsteret og sy noen sånne jeg også :)
  Takk for koselig kommentar på sitteunderlaget mitt forresten :)
  Sauer er ålreite dyr :)

  SvarSlett
 3. Hei Berit. Så kjempefine poser du har laget, er nok mer praktisk enn en plastpose det går hull på for ingenting, ja :-) Du lager veldig mye artig av dongeri, kjempebra !

  SvarSlett
 4. Så flotte disse ble. Fint å få brukt opp noen gamle dongeribukser, og så blir det jo så stabilt. God påske til deg!

  SvarSlett
 5. Flotte posevesker, det blir aldri for mange av dem...

  SvarSlett