lørdag 30. april 2011

Blåfugl-løper


Denne Blåfugl-løperen er fra siste utgave av MyQuilt. I bladet er det presentert 3 varianter av løperen og min ble en blanding av alternativ 1 og 3.
Alternativ 1

Alternativ 2
Min utgave

Jeg valgte fargene utfra sofaen vår, de er egentlig ikke så blasse som det kan se ut på bildet. Blondeborden vises også dårlig, men den er der.


Jeg ble fornøyd med denne. Den var lett å sy, men jeg brukte lang tid på applikasjonen. Har alltid sydd rundt med knapphullssting så denne varianten var ny og litt uvant for meg. Jeg vil anbefale dere å quilte hele duken før applikasjonen, da slipper man å styre unna blomster, blader og fugler.

Ha en fin sydag !
Berit

3 kommentarer:

 1. Anonym23:06

  Hei.Kjempe fin løper.Virkelig kjempe fin.Nydelig mønster og farger.Nydelig ful.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Hei.. Duken ble kjempefin, utrolig pent sydd, så jeg da jeg fikk betrakte den hos deg. Fine farger også, grått og lilla er nydelig sammen :-)Håper du fikk sydd litt i dag, spennende å se til uka ! Snakkes !!

  SvarSlett
 3. Hallo.
  Der er den blitt ferdig....så nydelig da.
  Premie?
  gjør som du vil ett helt døgn!!!
  Tenk om du kunne ha gjort det da?
  så flott bloggen er blitt. Ser litt forandring.
  Måtte legge meg til som følger en gang til...trodde jeg var det. Men nå er det gjort.

  Skulle gitt mye for å få visse til å forstå at du er bare kjempeflink der du sitter på dette flotte sy rommet ditt.....Her er det ikke snakkom å sitte m hendene i fanget.....gleder meg til å se det neste som kommer på siden din.
  God helg til deg og dine.

  De beste ønsker fra Bollapinnsvin.

  SvarSlett